søndag 4. juli 2010

Dag 9: Sett deg opp i kørja og la Ballangen gå..


Sykkelguttene står på, tiltross for dårlig oppdatering av bloggen det siste døgnet. Vi har syklet og syklet og vært utslitt når kvelden kom--men NÅ er vi back on track og oppdateringer fra de siste to døgnene kommer fortløpende!

Dag ni var det altså avreise fra Ballangen- den fine campingplassen som vi gjerne kunne tenke oss å komme tilbake til. Vi skulle sykle 42 kilometer til Skarberget. Der tok vi fergen over til Bognes. Vi hadde jo fått anbefalt å ta buss gjennom de lengste tunnelene, og Enok trengte også å ha en litt roligere dag på sykkelen.


Derfor ventet vi en stund før det dukket opp en buss, som ikke kunne ta oss med. Heldigvis var neste bussjåfør mer positivt innstilt til syklister og dermed ble det busset gjennom diverse tunneler før vi ankom Fauske klokken 21.00 om kvelden. Der var det høy musikk og god stemning, men det eneste vi tenkte på var å få handlet mat og drikke. Så syklet vi 3,5 kilometer videre i et villt og uhemmet tempo for å rekke Fauske camping før stengetid. Der fikk vi oss en rimelig hytte med elendig standard. Det stinket sopp-men vi var så trøtte at vi sovnet uansett.


Dag ni har heldigvis dratt opp dagsgjennomsnittet vårt litt. Denne dagen har vi lagt bak oss omtrent 20 mil. Vi har jo hatt en plan om å klare rundt 12 mil for dagen. Da vil vi klare å gjennomføre turen på omtrent tre uker. Det hadde ikke vært noe problem, om det ikke hadde vært for Enok sitt betente kne. Formen er super og vi føler oss sprek og sterk i kroppen ellers. Derfor krysser vi fingrene for at vi klarer å gjennomføre drømmeturen som planlagt, selv om det ble en ekstraordinær transport etappe i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar