søndag 4. juli 2010

Dag 11: Jippi - vi er over halvveis !!!


Dagen startet med regnvær på Storli camping, som ligger 2 mil nord for Mo i Rana! Det var tungt å stå opp for å pakke all bagasjen, men vi hadde sjekket YR.NO på mobilen, og der sto det at det skulle slutte å regne klokken 10.00. Det gjorde det jammen også- på sekundet!


Dermed kunne Sykkelguttene pakke sakene sine, og klokken 11.15 tråkket vi ut av campingplassen i overskyet vær. Det gikk radig mot Mo i Rana, og så fortsatte vi mot Hemnes Kommune hvor vi spiste litt brødmat.

Neste etappe gikk mot Korgen. Her var det en 9 kilometer lang tunnel som flere hadde anbefalt å styre unna. Istedet hadde vi fått råd om å sykle over Korglifjellet, men gjorde vi det? NOPE. Sykkelguttene trosset alle gode råd og tråkket rett gjennom, glade for å slippe et ekstra fjell ! ッ


Videre gikk turen til Mosjøen. Flott terreng og herlig temperatur; 17 grader er jo rene sommervarmen for oss som kommer fra det kalde nord. Vel fremme i Mosjøen slo vi oss løs og erstattet vår faste hamburgertallerken med hver sin rullekebab. Enok toppet det hele med en halvliter--er man på galeien, så er man på galeien;) *På bildet kan dere se at Yngve venter i spenning på kebaben sin!Her har vi også foreviget oss ved skiltet som viser at vi er MIDT I NORGE med 1270 kilometer til Lindesnes og 1270 kilometer til Nordkapp. HERLIG:) Dette går rette veien!!!


Etter maten syklet vi like godt videre til Trofors, hvor vi har lagt oss inn på en superduper fin campinghytte som kostet 300 kroner. Dermed endte dagsetappen på omtrent 14,5 mil, vi er over halvveis, og klarer å holde kneet noenlunde i sjakk. Vi kunne ikke hatt det bedre:) Takk til heiagjengen der hjemme og takk til høyere makter (*okey--det var redaksjonen som takket da Sykkelguttektemann påstår han er ateist) -og takk til veiene som endelig ser ut til å innby til temporitt uten to-timers motbakker!
Optimistisk hilsen fra Enok og Yngve

3 kommentarer:

 1. Knallbra- stå på gutta!!

  Må innrømme jeg begynte å lese bloggen deres pga jeg lenge har vært fast leser hos emmeline, men nå leser jeg deres daglig, og heier stort på dere!

  SvarSlett
 2. stå på gutta boys jeg blir informert videre fra deres skjønne søster synnøve hvordan det går med dere skal heie på dokker når dere nærmer dere sør da jeg da er kommet dit på ferie stå på dokker er flinke
  hilsen kommer fra oss på askøy

  SvarSlett
 3. Fantastisk!! Det har jo gått så fort! Spreke og flinke sykkelgutter.
  Hilsen Mona Bellona

  SvarSlett