tirsdag 13. juli 2010

Dag 19: Fra Notodden til Treungen


Mandag morgen startet vi dagen med en lang og god frokost på Nordlandia hotell i Notodden. Klokken var over ti før vi satte oss på syklene og syklet i retning Gvarv. Her hadde vi en liten pause før vi syklet videre til Lunde og innover Telemarkskanalen.


Det var en spennende etappe. Mye fint å se underveis, og vi hadde noen stopp for å se på båtene som skulle reise oppover via slusesystemene. I forhold til syklingen fikk Yngve tidlig problemer med en knukket spile. Enok har en teori om at dette skjedde fordi Yngve la seg på hjul etter en mann som var ute på treningstur med sykkelen sin -vel og merke uten bagasje.


Da vi kom til Brunkeberg fikk vi nærmest sjokk. Her var det bare å trå til i 3 kilometer med 11 prosents stigning. Det var akkurat som å være med på en fjelletappe i Tour de France. Så bar det videre langs Nisservannet, 4 mil til endes.


Vi hadde flere forsøk på å stoppe på campingplassene som lå langs veien, men alle var fulle. Vi forsøkte nemlig å få tak i en campinghytte da det var meldt mye nedbør om natten. Først på Treungen camping fikk vi tak i den siste hytten de hadde. Nå skal vi lage oss litt nødproviant, da vi ikke har prioritert å drasse på mat.
I morgen (tirsdag) er det nest siste dagen, og i løpet av onsdagen kommer vi til å svinge inn på Lindesnes fyr i løpet av dagen en gang. Vi ser virkelig frem til å komme i mål nå. ( *og redaksjonen gleder seg og planlegger fest og moro på fyret:)


6 kommentarer:

 1. Nå begynner dere vel å planlegge BIRKEN. Eller????

  SvarSlett
 2. Da er det vel bare å snu og sykle tilbake da!

  SvarSlett
 3. Tenker barn og hustruer bøyer seg i støvet av den kjempeinnsatsen dere har lagt for dagen!!!!
  I lang tid nå så må jo dere få restituere dere og de kjære rundt dere står nok på pinne for å skjemme dere bort :)Dere er nok fritatt for alle hobby-/snekre-/reparere-prosjekter i overskuelig fremtid.Lykke til på sisteetappen:)
  Randi S

  SvarSlett
 4. Kjempebra!
  HEIA HEIA HEIA!

  SvarSlett
 5. Snart i mål, hipp hurra:)
  Vi gleder oss en kjempemasse til dere kommer
  syklende i mål ved Lindesnes fyr i morgen:)
  Tjoheiii!!!
  Victor og Nicolai

  SvarSlett
 6. Fantastisk! Og for noen bilder! Tenker Cecilie er fornøyd :-)

  SvarSlett