lørdag 10. juli 2010

Dag 16: Kneet i vranglås atter en gang....sukk!


** Redaksjonen har fått etterlysninger i dag: Hvor blir fredagens innlegg av? Vi må bare beklage at vi har vært litt treige denne helgen:  Men her er altså gårsdagens resymmé: Som dere skjønner kommer det helt i siste liten, rett før lørdagsinnlegget trolig tikker inn på SMS:) Fredag morgen satte vi kurs fra Tynset mot Rena. Dette ville gi oss en distanse på cirka 16 mil, og verten på Tynset Camping anbefalte oss å ta riksveg 30 mot Koppang. Det ville gi litt flere bakker, men til gjengjeld mindre trafikk. Som sagt, så gjort!


I Koppang hadde vi oss en fin lunsjpause med kylling og gratinerte poteter. Så satte vi kursen videre mot Rena, denne gang på europaveg 3. Det var en god del trafikk, men helt overkommelig. Dermed var alt fryd og gammen, men to mil før Rena stakk det skikkelig til i kneet til Enok og det var umulig å sykle videre.


Dermed måtte Sykkelguttene atter en gang ta en lang og ufrivillig pause i en veigrøft, der en million maur holdt oss og den smertestillende salven med selskap. Enok kom seg iallefall såpass at vi klarte å sykle i krabbetempo til Rena Camping, og vi krysser fingrene for at kneet skal holde hele veien hjem!!


Dermed var vi fremme cirka klokken 21.30 om kvelden -og vi satte opp teltet i rekordtempo før vi slengte oss ut i elva like ved. Endelig fikk sykkelshortsen et etterlengtet bad, og saltflekkene forsvant som dugg for solen. Så spaserte vi inn til Rena sentrum der vi har delt en pizza.


Enok har kost seg med en stor øl og nå venter soveposen atter en gang. I morgen ( lørdag) går turen videre mot Elverum, Hamar, Moelv og sørover. Vi er litt usikre på hvilken rute vi kommer til å ende på men det får dere nok svar på ganske snart.


Dagens innlegg ble ganske kort....men i løpet av noen timer regner vi med at neste innlegg er på plass, så da får det duge så lenge:) SEE U! 

2 kommentarer:

  1. Ser vi en bedring i sykkelguttenes bilder??? God tur videre:)

    SvarSlett
  2. Imponert over redaksjonen som leverer hyppige reisebrev.Det må være lov for redaksjonen å ta en pause en dag ! Travelt å styre hus og hjem og brødbakemaskin og svarte plastknotter på kvitmalte golv!Sykkelfotografene har virkelig vært kreative denne gangen! Lykke te videre:)
    Randi S

    SvarSlett