torsdag 8. juli 2010

Dag 14: Vi begynner å bli vant til å sykle ti timer i strekk


Først må vi få takke for alle hyggelige hilsener. Vi har fått 45 kjekke kommentarer på det forrige innlegget vårt og det var inspirerende og gøy:) Tips og råd om rute setter vi stor pris på - allerede torsdag må vi ta stilling til rutevalg, så det kommer GODT med. Vi er nok heldige med både lesere og redaksjon ( * Dette skriver altså redaksjonen til seg selv-- og smiler fornøyd)
I dag har vi vært på sykkeltur i sammenhengende i 12 timer, og i 10,5 av dem har vi sittet på sykkelsetet. Vi dro fra Steinkjer klokken 07.30. Planen for dagen var å sykle gjennom Trondheim og campe et sted sør for byen. De første milene mot Levanger gikk unna. Vi hadde over 20 km/t i snittfart som er raskest så langt på turen. 


I Levanger hadde vi en spisepause med pizza, boller og brus før vi satte avgårde igjen. Nå hadde trafikken økt betraktelig. Bobiler, biler og enorme vogntog suste forbi oss farlig nærme, til stor irritasjon og frustrasjon for Sykkelguttene. Etter Levanger måtte vi over på nye ruter, da E6 er motorveg og syklister ikke har adgang.
I Stjørdal var det tid for en ny spisepause før vi syklet mot Trondheim. Vi følgte at vi hadde valgt en lang rute, og syklet via Ranheim - som forøvrig biter bra fra seg i 1.divisjon for tiden:)  
Siden Enok hadde vært en kort tur innom Trondheim tidligere måtte han lede vei gjennom byen, og etter litt frem og tilbake kom vi oss omsider ut av byen i riktig retning og fortsatte vår ferd mot Støren.


Etter tolv timer on the road, fikk vi satt opp teltet på Støren Camping. Vi har dusjet i våre vanlige 6 minutter, og nå venter teltet. Begge sykkelguttene hadde krampetendeneser i lårene etter å ha lagt bak seg 17,5 mil på sykkelen i dag-vi har ikke tatt oss tid til å knipse bilder engang, så vi får ta det litt roligere i morgen:) SEE U!7 kommentarer:

 1. 17.5 mil står det respekt av!
  God tur videre!

  SvarSlett
 2. Men kneet, da?? Hva med kneet??
  Jeg har hatt forbasket vondt i ankelen idag, og følge veldig behov for å sette meg ned, peke på den og be noen ta bilde.

  SvarSlett
 3. en god med 17,5 mil. Heier på dere. Anbefaler å sykkle østerdalen fra tynset til elverum, det er flatt å fin vei men sikkert litt trafikk. Mannen med lite hår ønsker dere lykke til.dag på sykkel sete

  SvarSlett
 4. Blei noen feil i teksten der istad.En god dag med 17,5 mil. Heier på dere. Anbefaler å sykkle østerdalen fra tynset til elverum, det er flatt å fin vei men sikkert litt trafikk. Mannen med lite hår ønsker dere lykke til.Hilser til super super blogger emmeline å gleder oss til nest utgave av bolig pluss;-)

  SvarSlett
 5. Spræke kara!!!
  Vælkommen te Sør-Trøndelag!
  Ta tur'n innom Berkåk veikro å gjestegård på tur opp dalan,perfekt plass å ta en rast :) Ca 3 mil fra Støren...oppover!!!!
  Så anbefale e Dovre framfor Østerdalen..litt lengre over fjellet,men opplevelsa æ bedre enn Østerdalens skoger... Et bilde på Dovreplatået mæ Snøhetta i bakgrunn...d æ bærre lækkert!!!
  Ha en fin dag på sykkel'n :)

  Hilsen Karin

  SvarSlett
 6. hey gutter. så nå venter vi bare på at dere skal komme hjem, men må jo skryte av derer også. ha en fin tur videre på sykkelsetet

  SvarSlett
 7. Det er ikke annet og si. Dere er kjempe flinke.

  SvarSlett