torsdag 24. juni 2010

READY - STEADY - GO!!!


Så er endelig sykkelguttene i gang med den store drømmen. De reiser uten datamaskin og internett, ergo er det en av sykkelguttfruene som har overtatt bloggen. I all selvstendighet selvfølgelig, denne bloggen trenger tydeligvis en kjærlig kvinnehånd ellers vil den komme til å lide en stille død.


I dag tidlig klokken 04.00 startet den store reisen for brødrene. St Hans Aften gikk med til å pakke alle sine utvalgte remedier, og lykken var stor da begge hadde fått tak i gode pappkasser til syklene. De fikk nemlig tips om at det best å sende syklene innpakket i samme type emballasje som de er pakket i når de blir levert til sykkelbutikken. Spenningen var stor da de reiste fra Vigmostad til Kjevik for å reise Kristiansand -Oslo-Alta med fly. De ventet en stund i Alta, før de kunne gå ombord i et mindre fly som fraktet dem videre til Honningsvåg.

Dersom syklene har kommet vel med flyet, skal gutta i kveld sykle fra flyplassen og ut til selve Nordkapp-platået. Dette er et velkjent sted for oss som pleier å følge finalen i 71grader Nord. Vanligvis pleier folk å løpe som gale fra rom til rom, med blødende gnagsår og et papir med superenkle spørsmål à là: HVILKEN FARGE HAR ONKEL DONALD PÅ UNDIKKEN? Når de omsider husker at Onkel Donald er avholdsmann i forhold til truser, må de slenge seg ned et stup i en ørliten sytråd for å vinne en bil -som forøvrig er en latterlig premie i forhold til den VANNVITTIGE oppgaven det er å ta seg fra Lindesnes til Nordkapp.


Vel vel---for å gjøre en lang historie kort, er det altså her Sykkelguttene forhåpentligvis har endt dagens reise. Noe som vil si at de har syklet en distanse på omtrent tre mil, og muligens litt til før de slår opp sitt lille campingtelt. Men vi vet altså ikke helt sikkert om de har kommet så langt. De har nemlig slått av mobilen for å spare på strømmen. Strøm er nemlig ikke så lett å oppdrive når man bor i telt;)


Dermed kommer det oppdaterte nyheter i morgen. Håper å se deg igjen da! 


5 kommentarer:

 1. Kollegaer fra Ulsmåg skole ønsker Enok og broren god tur!

  SvarSlett
 2. Hei Trude:)

  Tusen takk, skal videreformidle hilsen. Dersom dere følger med på siden kan dere se hvordan det går, så langt har det vært OVERRASKENDE tøft for de to karene nemlig!!!

  SvarSlett
 3. Du må hilse Enok fra Roar som bodde vegg i vegg med ham i 3 år på øyghedlar elevheim i Tonstad.

  SvarSlett
 4. Hei Roar:) Det skal jeg gjøre:)

  Hilsen Emmeline
  (Hjemmeværende redaksjonssjef og kone)

  SvarSlett
 5. Hei gutta på tur!
  Moro å følge med dere på reisa:)
  Ønsker dere lykke til og god tur videre!
  Håper kneet bedrer seg...
  Sommerhilsner fra Merethe & Geir Svenningsen

  SvarSlett