søndag 27. juni 2010

Dag 3: Fra Olderfjord til Alta


Dagens etappe har gått fra Olderfjord til Skaidi og videre til Alta. 11 mil i vekslende vær. Da vi tråkket over Sennalandet var det et nydelig vær, som plutselig snudde til hagl og vind med stormfulle kast, regnet øste ned i det ene øyeblikket og i neste øyeblikk var det sol igjen!


Mot slutten av dagens etappe var det øs pøs regn, og dermed bestemte vi oss for å ta inn på Thon hotell i Alta. Storebror Enok skrudde på det han hadde av sjarm og fikk skrudd prisen ned fra 1050 kroner til 850 kr -og det er overkommelig for gode senger, varm dusj og fotball på tv.


Den samme sjarmerende storebroren sliter med gigantiske sår i baken, til tross for utstrakt bruk av krem. I morgen trår vi til med gnagsårplaster i hele underetasjen, så får vi krysse fingrene for at det funker.


Som trøst har vi kjøpt oss pizza fra Peppes og 1,5 liter cola. I morgen blir det hotellfrokost og avreise klokken åtte. Vi har det så  bra at vi ikke gidder å tenke på at det er meldt store nedbørsmengder i morgen. Den tid, den sorg!

 

3 kommentarer:

 1. For en sprek ektemann og svoger, Cecilie!! Dette blir sommerens faste bloggspalte på meg og Arild. Vi er kjempeimponerte begge to...Reiser til Frankrike på tirsdag, skal blant annet få med oss et par dager i Alpene og Tour de France, som er imponerende nok, men vi synes sykkelrittet til sykkelguttene blir en bragd i seg selv - sykkelguttene er tross alt dopfrie! Slike sykkelgutter vil vi ha!!

  SvarSlett
 2. heia pappa, sykl nå på, vi digger deg og du er helt rå:) lykke til videre! klem fra dine to gutter og samboer.

  SvarSlett
 3. Dette blir veldig spennende å følge med på!
  Mannen min og jeg syklet fra Harstad til Kongsberg tidligere i juni og vet at dere får en fantastisk opplevelse!
  Og en mil er ikke en mil...alltid på sykkel...den kan være unnagjort på et lite vips....eller ta veeeldig lang tid!Særlig i sånne vemmelige "% bakker"!
  Heia heia!

  SvarSlett