tirsdag 29. juni 2010

Dag 6: To menn på lag mot ett kne....


I dag har vi syklet fra Storslett over fjellet til Olderdalen. Så tok vi fergen over til Lyngseidet og derfra syklet vi videre til Nordkjosbotn. Tilsammen ble dagens etappe 11 mil. Vi kunne helt klart å syklet lengre, hadde det ikke vært for Enok sitt betente kne. Jeg har smurt det inn med gel og hatt på varmepakninger, men virkningen er minimal.


Ellers har dagen i dag bydd på fantastisk natur. Høye fjell, snø, sol og flotte fjorder. Enok tror bestemt at han kunne ha overtatt Bjørnebo camping og bosatt seg her uten problemer!  (*** Redaksjonen hjemme er HODERYSTENDE til latterlig idé, men velger å ikke lage noen analyser av utsagnet, da mørketid, snø og samisk kultur trolig vil sende mannen i retur før han i det hele tatt har slått på plass to teltplugger)


Vi har nå satt opp telt, dusjet oss og laget middag. Enok koser seg med en iskald cider til fotballkampen på tv, mens Yngve nøyer seg med juice. I morgen tidlig sykler vi 18 km til Storsteinnes, der skal Enok prøve å få tak i en lege for å sjekke opp det vonde kneet. Håpet er at en kortisonsprøyte eller to kan hjelpe? Vi er jo ellers i super form begge to. Kroppens startvansker har kommet seg, og vi har ellers hatt en fantastisk dag så vi håper at vi vinner over det kjipe kneet!!!


Redaksjonen her hjemme jubler over at vi endelig har klart å få med noen bilder av Sykkelguttene on the road, og sender en varm tanke til den yngste sykkelgutten som av naturlige årsaker sover med store øreklokker hver natt;) Vi krysser også fingre for at man i Troms fylke opererer med woodo-inspirerte heksedoktorer som fikser vonde kne på null komma niks:) GOD TUR VIDERE! 


8 kommentarer:

 1. Følger sykkelguttene med stor spenning. Har stor medfølelse med Enok som sliter med helsen.Ønsker de lykke til videre.Hjemmefronten skriver som vanlig engasjerende og vittig.
  Randi S , Bergen.

  SvarSlett
 2. Kjempegøy med bilder! Hysterisk morsomt med øreklokkebror :-)

  SvarSlett
 3. odd-erik haugland30. juni 2010 kl. 10:37

  Kjempe bra reportasje gutter. Håper dere når målet deres. Stå på! Imponert over innsatsen!

  SvarSlett
 4. Hva sier den største sønnen din Yngve når du stikker av med hørselvernet

  SvarSlett
 5. Har en sjef som støtt og stadig sier "stå på det ordner seg" ... har ikke noe bedre å komme opp med til dere.

  Så gutter --> stå på det ordner seg !!! :)

  God tur videre

  Hilsen Pernille i Bergen som kommer inn her via Emmeline bloggen :)

  SvarSlett
 6. Har hørt at man ikke skal bruke varme omslag dersom det er betent. Det kan gjøre vondt verre... Prøv heller med kaldt! God bedring, god tur fortsatt!

  SvarSlett
 7. Her har redaktoren vert ute igjen med uakseptable kommentarer om urbefolkningen kultur..

  SvarSlett
 8. Redaksjonen må umiddelbart i fengsel tror jeg...hvis det finnes et urbefolkningsvits-fengsel altså!

  SvarSlett