onsdag 16. september 2009

Sponsing

Har i dag sendt mail til Sykkelsenteret i Bergen og spurt om de kan være med og sponse utstyr til turen vår. Jeg bruker ofte å stikke innom Sykkelsenteret for å kjøpe deler til syklene våre. Her har de god service og rimelige priser.

Slik så mailen ut:

Hei:)

Vi er to brødre som sommeren 2010 (24. juli) skal sykle strekningen Nordkapp-Lindesnes. Dette er det mange som har gjort før oss, men det hindrer oss ikke i å ville gjennomføre "drømmen" vår om å sykle Norge på langs.

Vi har opprettet en egen blogg hvor jeg skriver om forberedelser og selve turen. Bloggen er allerde oppe og går: http://www.sykkelguttene.blogspot.com/

Det er laget en egen link til Sykkelsenteret på siden vår.

Bloggen vil også fungere som en dagbok, med daglige oppdateringer fra turen vår.

Spørsmålet mitt til dere er om sykkelsenteret kan være med og bidra littegranne, slik at vi får gjennomført turen vår?

Vennlig hilsen Sykkelguttene

3 kommentarer:

 1. Dere satser friskt her i Sykkelgutteklubben:) Jeg gleder meg til det nye teltet skal prøveoppsettes i hagen og den ene sykkelgutten skal prøveligge det inni. Det er trolig bra den andre sykkelgutten er skrekkelig tynn!

  Lykke til med sponsingen. På min avdeling blir jeg sponset med hvitmaling, men det er vel kanskje litt kjedelig å dra med seg fra Nordkapp til Lindesnes;)

  SvarSlett
 2. Fett! Dersom dere trenger en egen supportersang stiller jeg gjerne opp. Har ikke laget så mange sykkelsanger i mitt liv, men har da laget fotballsangen til Løv-Ham :)

  -Stjerneteller

  www.christinesandtorv.com/blogg

  SvarSlett
 3. Heier på dere...og regner med å bli litt inspirert samtidig! Dette blir spennende;)

  sykkelhilsen fra Torunn

  SvarSlett